Home » Loyalty program

Loyalty program

Vaše poverenje i vernost nagrađujemo!

POPUST

Popust vazi isključivo za članove Beba Loyalty kluba.

Pravo na popust korišćenjem Beba Loyalty kartice se ostvaruje isključivo na artikle čija je cena redovna. Popust loyalty programa se ne primenjuje na artikle koji su na snizenju, ali se kupovinom tih artikala na snizenju takođe dobijaju loyalty poeni.

Beba Loyalty Card obuhvata popust na celokupan asortiman. Popust loyalty programa se odnosi na celukupan iznos korpe, a visina popusta zavisi od loyalty nivoa korisnika.

Evidencija poena se vrši nakon obavljene kupovine automatski.

Sakupljanjem poena ostvaruju se pogodnosti koji nudi nivo koji ste postigli.

Skala sa poenima na osnovu koje se utvrđuje visina popusta:

Na osnovu sakupljenog broja poena ostvarujete pravo popusta tog nivoa u trenutku kupovine.

Prikupljeni poeni se sabiraju prilikom svake kupovine. Prelazak na visi nivo je automatski kada se sakupi dovoljan broj poena i popust viseg nivoa stupa na snagu prilikom naredne kupovine.

Obračunski period se vrši tri puta godišnje:

-01.04.
-01.08.
-01.12.

Na kraju svakog obračunskog perioda članovima se resetuju poeni na početnički broj poena nivoa u koji se plasirao tokom prethodne godine i omogućava početni popust tog nivoa u okviru novog obračunskog perioda članstva. Godišnji presek za nastupajući obračunski period se vrši 01. juna 2020. godine.

POENI NIVO POPUST
200-400 Beba 5%
401-600 Beba Girl 10%
601-800 Beba Goddess 15%
801-XXX Beba VIP 20%

WWW.BEBAONLINE.COM zadržava pravo izmene tabele bodova na osnovu koje se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni putem email –a ili na internet stranici Loyalty programa.

PRIMER ZA POPUST: Ukoliko do prvog preseka stanja 01. juna sakupite ukupno 450 poena stičete popust od 10%. Poeni se sabiraju do kraja obračunskog perioda koji traje do 01. juna 2020. kada se poeni resetuju na početnički broj poena nivoa na kome se nalazite (u ovom slučaju na 401 poen). Najveći mogući popust koji korisnik Beba Loyalty kartice može da ostvari je 20%.

Ukoliko ne izvršite kupovinu putem web shopa www.bebaonline.com u periodu od godinu dana, odnosno tokom jednog obračunskog perioda, članstvo u Beba Loyalty klubu se automatski poništava i svi poeni se brišu.

Proveru broja poena i dostignutog nivoa član može proveriti u korisničkom profilu u okviru Loyalty kluba.

Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korišćenje moguće je ostvariti isključivo kupovinom preko web shopa www.bebaonline.com

Učlanjenjem u Beba Loyalty program saglasni ste sa svim uslovima i pravilima, koji podrazumevaju i slanje informativnih i promotivnih poruka putem e-maila.

Sve informacije vezane za trenutni broj loyalty poena na Vašem nalogu, trenutnog nivoa loyalty programa, popust koji ostvarujete, kao i tabelu artikala i broj poena koji ostvarujete njihovom kupovinom, možete pogledati na kartici „Loyalty club“ u okviru stranice „Moj nalog“.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na prodavnicu