Home » Način plaćanja

Način plaćanja

Dragi korisnici,

Proizvode koje želite da poručite putem Bebaonline internet prodavnice, možete patiti na sledeće nacine:

 • Platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro.
 • PayPal sistema

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Mastercard, Maestro. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Raiffeisen banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola I PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica. Raiffeisen a.d. Beograd, pa se tako kompletni process napate obavlja na stranicama banke.

Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Raiffeisen banke, a internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Plaćanje rezidentima Republike Srbije dozvoljeno je isključivo u valuti RSD.

U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost.

Samo vlasnik platne kartice moze izvršiti plaćanje.

Plaćanje PayPal

 1. Odabrati željeni proizvod/e
 2. Pristupiti korpi kako bi se nastavio proces kupovine
 3. Uneti podatke
 4. Za način plaćanja odabrati PayPal I potvrditi plaćanje.
 5. Sistem će Vas preusmeriti na PayPal platformu: uneti korisničko ime i lozinku i pristupiti nalogu.
 6. Nakon uspešno izvršene uplate, na mail će Vam stići potvrda porudzbine.

Plaćanje PayPal-om je regulisano članom 32. Zakonom o deviznom poslovnju (“Sl. Glasnik RS”,br.62/2006,31/2011,119/2012 I 139/2014) u stavu 2 i 3 propisuje sledeće:

“Rezidenti mogu obavljati platni promet sa inostranstvom i preko izdavaoca elektronskog novca – radi plaćanja i naplate po osnovu elektronske kupoprodaje robe i usluga. Platni promet sa inostranstvom rezidenti – fizička lica mogu obavljati i preko platne institucije i javnog poštanskog operatora koji pruža platne usluge, u skladu sa zakonom kojim se uređuju platne usluge.

Sredstva rezidenata, koja se vode kao strane institucije elektronskog novca radi plaćanja, odnosno naplate po onovu elektronske kupoprodaje roba i usluga, ne smatraju se depozitom u smislu člana 27.stav 2 Ovog zakona”

Plaćanje putem PayPal mogu izvršiti isključivo nerezidenti Republike Srbije. Rezidentima Republike Srbije nije dozvoljeno plaćanje putem Paypal-a. U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima Načina placanja.

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite plaćanje ni jednim od navedenih načina, molimo Vas kontaktirajte nas na info@bebaonline.com, ili putem stranica na Instagramu i Facebook-u.

IG- @bebalingerie

Facebook – @bebafashionbrand

Želimo Vam uspešnu kupovinu!

BebaLingerie Tim.

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaNazad na prodavnicu